8 Şubat 2015 Pazar

Hamarat Hanımlar sitesinde çekiliş var.

Çarpı işini sevmeyen yoktur herhalde.http://www.hamarathanimlar.com/carpi-isi/item/258-isleme-besmele-pano-cekilisi.html sitesinde çekiliş var. umarım kazanan ben olurum. Sizde kazanmak isterseniz linke bakmanız yeterli.

Sevgiler :)


Daha önceki makalemde duyurmuştum bu hat sanatı Besmele panoyu bir kişiye hediye vereceğimi. Panonun detay fotoğraflarını buradan görebilirsiniz. 

Katılım için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. 

* Blogumu sosyal medyada takip etmeniz. ( Aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz)
* Facebook, İnstagram yada Google + hesabınızdan linkli ve resimli olarak bu makaleyi paylaşmanız.(+5 hak kazanacaksınız )
* Blog sahibi bloggerlar bloglarında paylaşırsa +5 hak kazanacaktır.
* Paylaşım linklerinizle birlikte bu makale altına yorum bırakmanız. (Facebook kullanıcıları hariç olmak üzere, buradan yorum bırakamayan kişiler sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilir.)  

Son Katılım Günü : 28.02.2015 

Not:  Kargo tarafıma aittir. İşleme pano kullanılmamıştır. Katılım yurtiçi için geçerlidir. Çekiliş bloglarının çekilişi kabul edilmeyecektir.  Çekiliş süresinde takipten çıkan ya da sonrasında çekiliş paylaşımlarını silenler çekilişe katılımı iptal edilecektir. Random. org ile çekiliş sonucu tespit edilecek ve yayınlanacaktır.  Çekilişi kazanan 3 gün içinde dönüş yapmaması halinde çekiliş tekrarlanacaktır. 
       yedek ruloluk       tuvalet kağıtlık   

Bol şanslar. Hoşçakalın :)
Derya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder